Schumacher lovon is nagyon igyekszik + VIDEÓ

2014.01.26 00:44

Michael Schumacher nagyon komolyan veszi a lovaglást, s mint mondta, mindent bele kell adnia, ha le akarja győzni a feleségét, aki remek és szenvedélyes lovas. Bővebben képekkel és videóval a bajnok lovas szerepléséről >>>

Vissza

Michael Schumacher nagyon komolyan veszi a lovaglást, és mint elmondta, mindent bele kell adnia, ha le akarja győzni a feleségét, aki remek és szenvedélyes lovas. A hétszeres bajnok a GQ magazinnak pózolt, de nem a megszokott autóversenyzői overálban.

Schumacher Texasban vett még korábban egy 200 hektáros ranch-et, mely feleségéről kapta a nevét (CS). A lovaglás szeretetét Corinna hozta be az életébe, és mint elmondta, nem lazsálhat mellette.

- Ha vele egy szintre akarok kerülni, már ha ez egyáltalán lehetséges, akkor még átkozottul sokat kell tennem - mondta a német a GQ-nak. - Ha lovaglok, akkor a legjobbat nyújtom - jegyezte meg.
A magazin német kiadása egy interjút készített Schumacherrel, és videót is forgatott vele Amerikában. A lap pár fényképet is közölt. Alább megmutatjuk ezeket és egy videón is meggyőződhet Michael lóháton végzett igyekezetéről.

  • Fotók: GQ (Philipp Mueller)
  • 2013.10.10.

Képgaléria: Schumacher lovon is nagyon igyekszik

/album/kepgaleria-schumacher-lovon-is-nagyon-igyekszik/mscgq1-jpg/ /album/kepgaleria-schumacher-lovon-is-nagyon-igyekszik/mscgq2-jpg/ /album/kepgaleria-schumacher-lovon-is-nagyon-igyekszik/mscgq3-jpg/