Megrendelés és vásárlás

Ezen az oldalon lovas szakkönyveink, a lovas életet népszerűsítő köteteink és egyéb kiadványaink rendelhetők meg. Online kalendáriumunk olvasói számára különféle vásárlási kedvezményeket is kínálunk ezen a felületen.

Lovas szakmai és ismeretterjesztő kiadványaink kínálata és az egyes könyvek részletes bemutatása a Lovas szakkönyveink oldalon tekintető meg.

A lovas élet népszerűsítését segítő nyomtatott kiadványaink a Lovas évkönyv oldalon tekinthetők meg, részletes tartalmi ismertetővel.

Lovas témájú játékos-képregényes kiadványainkról a  Lóbarátok képregény  oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Gyerekeknek szóló kiadványainkat, a Tapsi lapcsaládhoz tartozó lapozható játszótársakat itt helyben mutatjuk meg és kedvezményes vásárlási lehetőséget kínálunk olvasóink részére.

Az alábbi űrlapon jelenleg kapható kiadványainkat rendelheti meg. Az aktuális árakat a címek utáni zárójelben láthatja. Jelölje meg a listáról kiválasztott kiadvány címe előtti négyzetet, majd KÜLDÉS gombra kattintva küldheti el a megrendelést.  A megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk, melyben tájékoztatjuk például a várható teljesítésről és a fizetendő összegről.

Az aktuális árat a listán zárójelben mutatjuk. Ezek összegéhez adódik a postázási költség az alábbiak szerint:

  • 3000 Ft-ig a postaköltség 80 %-át adjuk hozzá,
  • 3000 - 6000 Ft között a postaköltség felét adjuk hozzá,
  • 6000 Ft felett a postázás ingyenes.Áfás számlát is igényelhet az űrlapon, majd megadhatja azt a nevet és címet, amelyre a számlát kéri.

Kétféle fizetési lehetőség közül választhat. Az utánvételes postázást csak 6000 Ft feletti vásárlás esetén vállaljuk. Amennyiben a banki átutalást választja, a megrendelés visszaigazolásakor megadjuk a bankszámla számot, ahová az utalást teljesítheti. 

és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.Az alábbi űrlap elküldésével elfogadja az Adatkezelési szabályzatot,
és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.Az alábbi űrlap elküldésével elfogadja az Adatkezelési szabályzatot,
és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.Az alábbi űrlap elküldésével elfogadja az Adatkezelési szabályzatot,
és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

MEGRENDELÉS

Az űrlap kitöltésével megrendelheti az ajánlatunkban szereplő kiadványokat, termékeket. Töltse ki a kért adatokkal az alábbi mezőket, majd jelölje be a kiválasztott kiadvány címe előtti négyzetet. Ha valamelyikből egynél többet kér, legalul megírhatja.

FIGYELEM!

A fenti megrendelési űrlapon a Lóbarátok képregény zsebkönyv sorozat és a Lóbarátok magazin elfogyottként jelölt számai letölthető változatban, kiváló minőségű PDF formátumban elérhetők a tapsi.hu oldalon a Shop nevű Webáruházban. Az ott bemutatott újszerű, e-kiadványok egyszerű megoldást kínálnak és a pénztárcát is kímélik: bármilyen eszközön megtekinthetők és akár többször is kinyomtathatók, így nagyobb családokban és közösségekben is rendkívül gazdaságosan használhatók.

Érdemes bekopogtatni Webáruházunkba, hiszen az ott elérhető újszerű e-kiadványok egyszerű megoldást kínálnak és a pénztárcát is kímélik: többször is kinyomtathatók, így nagyobb családokban és közösségekben is rendkívül gazdaságosan használhatók. Csak kattints a képre és máris szétnézhetsz a tapsi.hu shopjában!