A pata és csülkök ápolása és betegségei

2013.12.21 16:51

Dr. Guoth Gy. Endre: A PATA ÉS CSÜLKÖK ÁPOLÁSA ÉS BETEGSÉGEI című könyvének reprint kiadása régi adóssága a honi szakkönyvkiadásnak. Az 1926-ban napvilágot látott 260 oldalas kötet mindenre kiterjedő alapossággal, a legteljesebb tudományos igényességgel, ugyanakkor közérthetően és kiváló stílusban íródott.
A témakörök részletes áttekintését és magyarázatát 267 szemléltető ábra segíti. Az egykori híres tankönyv, a magyar szakkönyvkiadás egyik büszkesége, melynek értékét az idő nem koptatta el, inkább növelte az eltelt néhány évtized, hiszen a kötet ismeretanyaga ma is korszerű, nemzetközi összehasonlításban is a legjobbak közé tartozik. Az elméleti tudnivalók gazdagsága mellett a gyakorlati hasznosítás módszerei is maradéktalanul helyet kaptak a témát teljes körben feldolgozó műben.
A kötet tankönyvként használható a felsőfokú állategészségügyi, állattenyésztő és lovas szakemberképzésben, de ajánlott és hasznosan forgatható a képzés alacsonyabb szintjein is. A téma első hallásra leginkább az állatorvosok, állattenyésztők, állatgondozók és patkolókovácsok szakterülete, ám a könyv gazdag tartalma egyértelművé teszi: a lovas- és lósport, a lovasturizmus és a hobbi lótartás házatáján tevékenykedők és a csupán érdeklődő állatbarátok is hasznosan lapozgathatják.

ISBN 963 85847 1 8. Méret: B/5. Terjedelem: 260 oldal. Kivitel: puha fedél, fóliázva, ragasztó kötés. Illusztráció: 267 szemléltető ábra.

Ára: 1980 Ft.

Vissza