Új könyv született: Lovasturizmus és lovastáborok

2014.05.17 17:15

A hazai lovasturizmus jelenét és jövőjét tárgyalja Vér Imre május végén megjelenő új könyve. A témát alaposan ismerő szerző több évtizedes tapasztalataira is támaszkodva tárgyalja a témát. A 210 oldalas, gazdagon illusztrált kötet a múlt áttekintését is magában foglaló gondos helyzetelemzésből kiindulva fogalmazza meg a tennivalókat. Mindeközben tankönyvi alapossággal tárgyalja a témában tevékenykedő szakemberek számára szükséges ismereteket. A sok tekintetben hiánypótló szakkönyv a lovasturizmus csíráját jelentő népszerű lovastáborok szakszerű működtetésére, valamint az iskolai lovaglás oktatás feltételeire is kitér. A lovastúra-vezetők, a lovaskultúra-oktatók és a lovastáborokat üzemeltetők szakmai köre mellett a lovas élet szervezői és szereplői számára is hasznosan forgatható kézikönyv született a termékeny szakíró tollából.

Az alábbi galériában látható a tartalomjegyzék, amely megmutatja, hogy mely témákkal is foglalkozik részletesen Vér Imre legújabb könyve.

A szakkönyv ára: 1980 Ft. A könyv az elején - júniustól kezdve a nyári hónapokban - az újságosoknál is kapható lesz, mivel a Lovas kalendárium különszámaként, annak szakkönyvtár sorozatában látott napvilágot. Azután már csak a könyvesboltok polcain lesz megtalálható, s természetesen megrendelhető a kiadótól is:

  • LAPU Bt. 
  • lovaskalendarium@chello.hu
  • Tel.: 06-30-9396-632
Vissza

Képgaléria: Lovasturizmus és lovastáborok

/album/kepgaleria-lovasturizmus-es-lovastaborok/lokal-lovtur-jpg2/ /album/kepgaleria-lovasturizmus-es-lovastaborok/a202-jpg1/ /album/kepgaleria-lovasturizmus-es-lovastaborok/a203-jpg1/