A brit királynő 91 évesen is lovagol

2017.11.22 15:10

Erzsébet királynő jó formában van és még mindig imádja a lovakat, sőt mostanság is nyeregbe száll. Erről tanúskodnak a napokban készült felvételek is. Mellesleg II. Erzsébet a 70. házassági évfordulóját ünnepeli Fülöp herceggel >>>

Vissza
Erzsébet királynőt még a hetvenéves házassági évfordulója körüli felhajtás sem akadályozhatja meg abban, hogy az egyik kedvenc hobbijának, a lovaglásnak hódoljon. A Daily Mailen jelent meg néhány lenyűgöző fotó arról, hogy a 91 éves uralkodó milyen magabiztosan lovagol.
Az angol monarchia évezredes történetében példátlan évfordulóra készül a londoni udvar: platinalakodalmát, vagyis 70. házassági évfordulóját ünnepli hétfőn II. Erzsébet királynő és 96 éves férje, Fülöp edinburgh-i herceg.
 
A királyi pár lóháton 1954-ben
 
A házaspár nem készül fényes ceremóniával a jeles hétfői évfordulóra. II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg hétfő este a windsori rezidencián szigorúan zártkörű ünnepi vacsorán látja vendégül a legközelebbi családtagokat és barátokat, de kérésükre az évfordulón semmiféle nyilvános ünnepség nem lesz, annál is kevésbé, mivel Fülöp a nyár végén hivatalosan visszavonult a közszerepléstől.
 
  • Forrás: Daily Mail

Képgaléria: A brit királynő 91 évesen is lovagol

/album/kepgaleria-a-brit-kiralyno-91-evesen-is-lovagol/erzs3-jpg/ /album/kepgaleria-a-brit-kiralyno-91-evesen-is-lovagol/erzs4-jpg/