Bemegy a ló a kocsmába + VIDEÓ!

2018.11.13 22:40

Ismered a viccet, amikor a ló bemegy a kocsmába? Na most ez nem vicc, valóra vált a fikció: Franciaországban történt a nem mindennapi eset >>>

Vissza

Egy francia szórakozóhelyen, rögzítette a biztonsági kamera rögzítette azt a rettentően szürreális jelenetsort, ahogy az emberek hirtelen elkezdenek szaladni, aztán berobban a képbe egy felszerszámozott ló, aki végül ugyanolyan vehemenciával rohan ki, ahogy bement.

A ló gazdája később elmondta, az állat hajlamos arra, hogy elszökdössön, de ilyen messzire még sosem jutott: most előbb ledobta a lovasát, aztán kiszaladt az ügetőről, és még egy körforgalmon is átrohant, mielőtt meglátogatta volna a kocsmát.

A videó alatt egyébként valaki azt írta, a ló meg lehetett rémülve, ugyanis a lecsúszott nyereg pont ott lógott rajta, ahová a ragadozók is kapaszkodnának az állatba. Én tökre nem értek hozzá, de végső soron logikusnak tűnik, főleg mert a ló folyamatosan arra is rugdosott a hátsó lábaival.

Az incidens során senki nem sérült meg, de egy asztal és néhány szék azért összetört. Az izgalmas jelentsort az alábbiakban többször is megnézheted, alaposan kielemezheted.