Bálint Antónia fogaton és nyeregben

2014.01.19 15:34

Bálint Antónia csak pár éve barátkozott meg a lovakkal. E barátság azonban már babérokat is termett számára és megmutatta e hobbi árnyoldalait is >>>

Vissza

Bálint Antónia felnőtt fejjel, csak pár éve barátkozott meg a lovakkal. Ez a barátság azonban már babérokat is termett a csinos műsorvezető hölgy számára: 2012 szeptembere fogathajtó diadalt aratott Gödöllőn. A Szent István Egyetemen tizenharmadik alkalommal megrendezett baráti fogathajtó- és főzőverseny lovas számát. A megmérettetésre összesen 52 nevezés érkezett.
A kettesfogatok ezúttal is az egyetemi épületegyüttes kollégiumsora feletti küzdőtéren megépített akadálypályán mérték össze a tudásukat. A számos hírességet, újságírót, színészt, egyetemi tanárt, közéleti szereplőt is felvonultató mezőnyt segédhajtóként profi fogatosok segítették a patások minél pontosabb és gyorsabb terelésében.
Három hölgy és egy férfi jutott a legjobb négy közé, így az már ekkor eldőlt, hogy Kalkó József nyeri az erősebbik nem viadalát. A döntőben Holota Beatrix és Bálint Antónia fogata nézett farkasszemet egymással. Mivel Antónia hibátlan pályát ment, övé lett a végső siker, aminek értékét növeli, hogy elmondása szerint először vett részt ilyen megmérettetésen.

Antónia azután is lóközelben maradt, hódolva a lovaglás szépségeinek. Ez a kellemes hobbi, szép sport aztán a fogathajtó győzelem után csaknem egy évvel árnyoldalát is megmutatta, amikor is az egykori szépségkirálynő lovaglás közben szenvedett balesetet: a ló megbotlott alatta, ő pedig a földön landolt.
Bálint Antónia két éve kezdett el lovagolni, idáig nem akadtak gondjai az állatokkal, most viszont ledobta a lova, mikor megbotlott.
- Elég virgonc kis paci volt, olyan, mint egy sportautó. Felültem rá, és már száguldott is volna velem, erősen kellett fognom a kantárt, hogy iránytani tudjam, és három-négy kört is mentem vele, amíg megszokta, hogy én vagyok felül - nyilatkozta a Blikknek.
Szerencsére nagyobb baj nem történt, ám Antónia a medencéjére esett, és a könyökei sem úszták meg kék-lila foltok nélkül. A szépségkirálynő ezt követően igyekszik sokkal óvatosabb lenni, hiszen kislánya miatt kezdett el lovagolni, és nem szeretne ezzel rossz példát mutatni.

  • Forrás: Gödöllői Hírek és Blikk
  • Fotó: Gödöllői Hírek

Bálint Antónia fogathjajtó diadala Gödöllőn

/album/balint-antonia-fogathjajto-diadala-godollon/vf5wvhti89cskuf0-jpg1/ /album/balint-antonia-fogathjajto-diadala-godollon/a2012-09-17-balint-antonia-fogathajto-diadala-i-0-jpg/ /album/balint-antonia-fogathjajto-diadala-godollon/a2012-fogat1-jpg/