Díjugratás ló nélkül

2014.01.16 11:34

Anna, a tízéves svéd kislány szabadidejében kedvenc lovait utánozva négykézláb galoppozik a lovardában és akadályokat ugrik át >>>

Vissza

Nem mindennapos díjugró tehetség

Gyermekek rajonganak a négylábúakért, de ennek a kötődésnek most egy új dimenziójával találkozhat a lovas társadalom: Anna, a tízéves svéd kislány szabadidejében kedvenc lovait utánozva négykézláb galoppozik a lovardában és akadályokat ugrik át.
Régebben Anna azt játszotta, hogy ő kutya, naphosszat együtt szaladgált nagymamája ölebével. Ahogy növekedett, már egyre kevésbé érezte magát "kutyául", és új kedvenceit, a lovakat kezdte utánozni. Mindennap szorgalmasan edzett, hogy minél jobban hasonlíthasson példaképeire. Kezdetben az akadályok nem voltak magasabbak 40 centiméternél, mára azonban a 110 centiméteres magasság sem jelent számára problémát. Az orvosok szerint hosszú távon ez a hobbi nem lesz jó hatással a kislány egészségére. Édesanyja azonban nem aggódik. Úgy gondolja, hogy Anna életében a díjugrás csak egy rövid fejezet, tényleges álma, hogy sikeres atléta legyen.

  • Forrás: expressen.se