Dukai Regina szeret nyeregben ülni

2014.05.09 23:45

Az énekes műsorvezető tavaly kezdte a lovaglást és egy év kihagyás után bátran ült fel edző segítségével a Rumba nevű szép lovacskára >>>

Vissza

Gödről érkezett a hír: Dukai Regina (30) újra lóra pattant. Az énekes műsorvezető tavaly kezdte el gyakorolni a lovaglást, és egy év kihagyás után bátran ült fel edző segítségével a Rumba nevű csodaszép lovacskára.

– Most újra nyeregbe ültem a tavalyi tanulás után, viszont most már Gödön tanultam westernlovaglást Pál Zoltán edzőtől. Úgy tűnik, sokkal közelebb áll hozzám ez a változat – osztotta meg rajongóival első idei lovaglós élményeit Regina, aki valósággal beleszeretett a lóba, ezért is készített több fotót a pacival. – Rumbával nagyon könnyű volt együtt mozogni – tette hozzá Regi, akinek ez a sport is nagyon jól áll.

A szép modell már egy éve tanul lovagolni

Az énekesnőről köztudott, odafigyel arra, hogy egészséges életet éljen, és ebből nem hiányozhat a sport sem.
– Amikor csak tehetem, lemegyek az edzőterembe, mert egy kiadós mozgás után sokkal jobb a közérzetem. Sajnos nincs mindennap módom ilyesmire, mert a munkáimmal kell összeegyeztetnem a testmozgásra fordított időt. Az is változó, hogy mikor, mihez van éppen kedvem – tette hozzá Regi, akit a jobb idő eljöttével a kinti sport, a lovaglás is magával ragadott.

  • Forrás: Blikk