Hasba rúgta lovát a gazdag örökösnő

2017.09.21 23:39
Hasba rúgta a lovát a Johnson & Johnson multinacionális vállalatbirodalom örököse. Jazz Johnson-Merton a New York-i Hampton Classic lovas bemutatón vesztette el a fejét, miután egy akadály átugrása után kiesett a nyeregből.
Jazz Johnson-Merton 
 
A dúsgazdag, kétgyermekes örökösnő legnagyobb pechére az esetet rögzítették a kamerák, és a közelmúltbeli bemutató verseny egyik bírája, Chris Wynne is tisztán látta a történteket. A videófelvételt nemrég közkinccsé tették, és az amerikai Chronicle című lap munkatársai hamar kiderítették, ki volt az eset főszereplője.
 
– Jól látszott, hogy milyen mérges, amikor felkelt a földről – mondta Chris. – Nem tudta fékezni magát, és a ló hasába rúgott. A pálya nem belátható, úgynevezett szürke zónájában esett le Joe Cool nyergéből, s valószínűleg nem is nagyon érezte a rúgást az állat, de akkor is, sportemberhez méltatlanul viselkedett a lovas...
 
Julian McPeak, az Egyesült Államok Lovas Szövetségének marketing és kommunikációs igazgatója kijelentette, hogy a szervezet ismeri a részleteket és hamarosan vizsgálatot indít az ügyben.
 
  • Jánosy Károly
  • Forrás: Lokál
Jánosy KárolyHasba rúgta a lovát a Johnson & Johnson multinacionális vállalatbirodal örököse. Jazz Johnson-Merton a  New York-i Hampton Classic lovas bemutatón vesztette el a fejét, miután egy akadály átugrása után kiesett a nyeregből.
 
 
Dúsgazdag, kétgyermes örökösnő legnagyobb pechére az esetet rögzítették a kamerák, és a közelmúltbeli bemutató verseny egyik bírája, Chris Wynne tisztán látta a történteket. A videófelvételt nemrég közkinccsé tették, és az amerikai Chronicle című lap munkatársai hamar kiderítették, ki volt az eset főszereplője.
 
 
– Jól látszott, hogy milyen mérges, amikor felkelt a földről – mondta Chris. – Nem tudta fékezni magát, és a ló hasába rúgott. A pálya nem belátható, úgynevezett szürke zónájában esett le Joe Cool nyergéből, s valószínűleg nem is nagyon érezte a rúgást az állat, de akkor is, sportemberhez méltatlanul viselkedett a lovas.
 
Julian McPeak, az Egyesült Államok Lovas Szövetségének marketing és kommunikációs igazgatója kijelentette, hogy a szervezet ismeri a részleteket, és hamarosan vizsgálatot indít az ügyben.
Jánosy Károly
Vissza