Istállóban edzett a fitneszkirálynő

2015.04.26 10:45

Gyerekkora óta a lovak szerelmese a gyönyörű Victoria, aki a fitnesz világában is nevet szerzett magának >>>

Vissza

Tizenegy évi díjugratás után váltott sportágat Horváth Victoria. Fitneszben eddig még csak második helyezései voltak, de addig nem áll le, amíg egyszer a dobogó legmagasabb fokára nem állhat.

Most a tavaszi versenyszezonra készül. Szóba jöhet az Európa Bajnokság Hollandiában és a Rimini Fitness Festival, mint lehetséges verseny.

– Torontóban születtem, ott éltek a szüleim, ott jártam óvodába – mesélte a Borsnak a WBPF versenyzője.

– Kétévesen felültettek egy lóra, és ez az élmény meghatározó volt az életemben. Hétévesen, amikor haza költöztünk Magyarországra, ez a szerelem nem szűnt meg. Tizenkettő voltam, amikor kaptam egy saját lovat. Vele kezdtem a díjugratást, majd kaptam két másikat, és velük folytattam. Kisebb versenyeket is nyertem. A díjugratást 19-20 éves koromban hagytam abba. Érdekelt a fitnesz, úgyhogy elvégeztem egy személyi edző iskolát. Az edzőm javaslatára fél év múlva elindultam az első versenyemen. Fitmodellben eddig csak 2. helyezéseket értem el, de addig nem állok le, amíg első nem leszek. A versenyekhez kapcsolódóan gyakorlat, hogy készülnek rólunk fotók. Az edzőm tudta, hogy lóbolond vagyok, ezért kitalálta, hogy ilyen környezetben készüljenek rólam képek. Én elégedett voltam velük, mert hitelesen rögzítették az aktuális formámat – mondta Horváth Victoria.

– Kétévesen felültettek egy lóra, és ez az élmény meghatározó volt az életemben. Hétévesen, amikor haza költöztünk Magyarországra, ez a szerelem nem szűnt meg. Tizenkettő voltam, amikor kaptam egy saját lovat. Vele kezdtem a díjugratást, majd kaptam két másikat, és velük folytattam. Kisebb versenyeket is nyertem. A díjugratást 19-20 éves koromban hagytam abba. Érdekelt a fitnesz, úgyhogy elvégeztem egy személyi edző iskolát. Az edzőm javaslatára fél év múlva elindultam az első versenyemen. Fitmodellben eddig csak 2. helyezéseket értem el, de addig nem állok le, amíg első nem leszek.

A versenyekhez kapcsolódóan gyakorlat, hogy készülnek rólunk fotók. Az edzőm tudta, hogy lóbolond vagyok, ezért kitalálta, hogy ilyen környezetben készüljenek rólam képek. Én elégedett voltam velük, mert hitelesen rögzítették az aktuális formámat – mondta Horváth Victoria.

  • Fotók: Végh Zoltán

Istállóban edzett a fitneszkirálynő

/album/istalloban-edzett-a-fitneszkiralyno/horvath-victoria002-jpg/ /album/istalloban-edzett-a-fitneszkiralyno/horvath-victoria003-jpg/ /album/istalloban-edzett-a-fitneszkiralyno/istalloban1-jpg/