Lovak színes és világító farokkal

2014.01.23 23:40

Nem csupán trendi, de biztonságot is ad az amerikai lovas társadalom új mániája. LED-es fonalakat kötnek a lovak farkára, amelyek színváltósak és segítségükkel a lovasok végre látszódnak a sötétben is >>>

Vissza

Nem csupán trendi, de biztonságot is ad az amerikai lovas társadalom új mániája. LED-es fonalakat kötnek a lovak farkára, amelyek színváltósak és segítségükkel a lovasok végre látszódnak a sötétben is!

Egy amerikai, lovakkal foglalkozó és azokkal dolgozó férfit négy éve majdnem elsodort egy terepjáró, mikor barátaival épp hazafelé poroszkált hátasán sötétedéskor. Sami Gross akkor nagyon kiborult, mivel kedvenc lova megsérült a balesetben és nagyon nehezen sikerült ismét talpra állítani. Hogy többször ne fordulhasson elő ilyen többet, Sami azon kezdett agyalni, miként tudná lovát kivilágítani, hogy az autósok észrevegyék, ha előttük megy az úton.

Sok gondolkodás és négyévnyi kísérletezgetés után arra jutott, hogy a LED-es fényfüzér a tökéletes megoldás a problémára, hiszen elég vékony ahhoz, hogy lova farkához tudja erősíteni a szálakat és megfelelő fényerőt tud produkálni ahhoz, hogy messziről észrevegyék! A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy milyen áramforrást használjon ahhoz, hogy órákon át is működjön a szerkezet.

  • kickstarter.com / Tail Lights
  • Fotó.Puzzlepix

Képgaléria: Lovak színes és világító farokkal

/album/kepgaleria-lovak-szines-es-vilagito-farokkal/ofarok-640-jpg1/ /album/kepgaleria-lovak-szines-es-vilagito-farokkal/a60462-lofarok-01-jpg/ /album/kepgaleria-lovak-szines-es-vilagito-farokkal/a60463-lofarok-02-jpg1/ /album/kepgaleria-lovak-szines-es-vilagito-farokkal/a60464-lofarok-03-jpg/ /album/kepgaleria-lovak-szines-es-vilagito-farokkal/a60465-lofarok-04-jpg/ /album/kepgaleria-lovak-szines-es-vilagito-farokkal/a60466-lofarok-05-jpg1/