Megható reklámfilm bátor lovakkal + VIDEÓ!!!

2014.02.10 18:30

A Budweiser biztosra ment: híres ménesből származó ló, a kedves kiskutya és a két farm tulajdonosainak kezdődő szerelme. Tudták, ez tetszik majd nekünk. Bővebben és a reklámfilm videója itt >>>

Vissza

Megható videó: A bátor ló megmenti kis barátját  (A film a cikk végén)

A Super Bowl, az amerikai futball százmilliós nézettségű döntője mindig a kereskedelmi reklámok felvonulásával is jár. Az árak az egekben vannak. 30 perc reklámidőért idén 4 millió dollárt kellett fizetni.

A Budweiser sörgyár biztosra ment: kiskutya, egy híres ménesből származó ló, és két farm tulajdonosainak kezdődő szerelme. Tudták, ez tetszik majd nekünk. És tényleg tetszik, de nagyon!
A történet dióhéjban összefoglalható. Egy bájos fiatal hölgy kiskutyákat nevel farmján, a szomszédban pedig egy jóarcú cowboy lovakat tart. Nem is akármilyeneket - az amerikai Budweiser sörgyár híres reklámlovai, a Budweiser Clyderdales lovak állnak a boxokban.
A biznisz szépen megy, amikor közbeszól a mindenen átgázoló érzelem. A legéletrevalóbb kiskutya minden kerítést, kaput és egyéb akadályt legyőzve átjut a szomszéd istállójába, és végzetes, elsöprő vonzalom ébred szívében az egyik ló iránt. A rokonszenv kölcsönös. A két nagyon különböző méretű állat imádja egymást.
A kutyus azonban nem maradhat. A farmer visszaadja a fiatal hölgynek kiskutyáját, közben azért a két szomszéd is kedves szavakat vált.
Gyorsan kiderül, hogy ami történt, nem véletlen - a kutyakölyök este csakazért is újra meglátogatja barátját.
A pénz azonban nem ismer érzelmeket: másnap a kiskutyáért autóval érkezik egy vevő.
Ekkor kezdődik a dráma. A kutyus egy autó hátsó ablakából sivalkodik, kétségbe van esve, hogy nem láthatja többé barátját. A ló sem bír magával, és ahogy az autó elindul a farm kijárata felé, döntést hoz...
A felgyorsuló eseményeket és a végjátékot megnézhetik az alábbi videón...

  • Forrás: Állatportál
  • 2014. február 06.