Szabó Zsófi lókupecnek állt

2015.02.14 23:32

Lovat pucol, futószáraz és orvosért telefonál mostanában Szabó Zsófi. A Blikik szerint az RTL Klub műsorvezetője sok pénzt költ galopplovaira >>>>>>

Vissza

Mióta az X-Faktor véget ért, rengeteg a szabadideje van Szabó Zsófinak. Vagyis csak lenne, ha nem tartana három lovat, akikkel szinte minden idejét együtt tölti. A képernyőn mindig csinos Zsófi ilyenkor gumicsizmát és mellényt húz, smink nélkül futószáraz, lovat ápol, s nem egyszer ujját is töri. Egy lovat, egy kilencéves heréltet lovagol, kettőt pedig tart a színésznő, aki azt is el tudja képzelni, hogy a lótenyésztésből éljen meg.

Zsófi puszival kényezteti egyik kedvencét
 

– Celebestet én lovagolom, a két négyéves csikóval pedig egy elismert díjugrató fog versenyezni. A szezon végén az egyiket szeretném eladni, a másikkal pedig versenyezni a jövőben – árulta el terveit Zsófi.

A lovaglás egyébként nem ismeretlen Zsófi számára, az állatok szeretetét még édesapja, Szabó Gyula nevelte belé. A színésznő azonban nem csak versenyezni szeretne, tizennégy éves kora óta egy lovarda az álma.


– Lovakat szeretnék adni-venni, de arra, hogy egyedül válasszak ki egy csikót, ami később jó ugróló lehet, még nem vállalkoznék – magyarázta Zsófi.

A paripák tartása persze nem olcsó, még akkor sem, ha valaki eladásra szánja az állatokat. Zsófi azonban keményen megdolgozott az álmáért, üzleti tervet is készített már.

Zsófi még gyerekkorában szeretett bele a lovaglásba
Zsófi még gyerekkorában szeretett bele a lovaglásba

– Nem vagyok annyira gazdag, hogy csak úgy tartsam a lovakat, ezért is szeretném eladni az egyiket. De tudom, hogy a sok törődésnek hála, vissza fog jönni az áruk. Sokan mondják, hogy most beleölöm a pénzem az álmaimba, de eddig azért dolgoztam keményen, hogy egyszer majd lovagolhassak – szögezte le Zsófi.

DRÁGA MULATSÁG

Egy ló tartása nem olcsó, pláne nem háromé. Annak a lovardának a honlapja szerint, ahol Zsófi kedvencei élnek, egy hónapra egy állat bértartása 95 ezer forint, vagyis a három paripa esetében havi 285 ezer forintos fix költséget jelent. Ebben az árban benne van a széna, zab és a tisztán tartás ára, de minden egyéb, vagyis az állatorvos és a patkolás külön költséget ró a gazdákra.

Celebest a színésznő első számú kedvence. Ő egy galoppló

Celebest a színésznő első számú kedvence. Ő egy galoppló
  • SZ. B.
  • Forrás:Bors