Szabó Zsófi 14 éve imádja a lovakat

2015.02.02 22:29

Elsó látásra szerelem volt, mondja Zsófi, aki gyerekkora óta a lovaglás nagy szerelmese >>>

Vissza

Az RTL Klub műsorvezetője szinte minden szabadidejét három lova mellett tölti, a lovaglás 14 év alatt az életformájává vált.

"Első látásra szerelem volt!"

- Viszonylag későn kezdtem el lovagolni, 12 évesen ültem először lovon. Érdekes, hogy van két féltestvérem, Melinda és Attila, és mind a ketten, egymástól függetlenül elvittek egy-egy lovardába. A lakóhelyünkhöz közel is volt egy, ott kezdtem el lovagolni, éjjel-nappal, még betegen is ott voltam. Szerelem volt első látásra. Aztán édesapámtól egy év múlva megkaptam az első lovam. Onnantól kezdve versenyzés és életforma - mesélte az RTL Klub 26 éves műsorvezetője. 

Volt az életében olyan időszak, amikor a lovaglás állt az életében az első helyen, nagy álma, hogy színésznő legyen, csak ezután következett. Jelentkezett a Színművészeti Egyetemre, majd miután továbbjutott a második rostán, közölte, hogy nem szeretné a felvételit tovább folytatni, inkább kiment Németországba lovagolni.

- Rengetegszer volt balesetem, a szüleim számtalanszor jöttek be a János kórházba, sokszor vittek be mentővel, volt kulcscsont-, orr- és arccsonttörésem, agyrázkódásom, de a lovaglás ezzel jár - árulta el.

Szerző: Orbán Violetta

Forrás: Femina.hu

Szabó Zsófi legtöbbször lovasruhában jár

Az elegáns ruházat mellett az elengedhetetlen lovasszerelések sorakoznak Szabó Zsófi gardróbjába. Az RTL Klub műsorvezetője bepillantást engedett ruhabirodalmába, megmutatta  kedvenc darabjait és elmondta, mit visel a legszívesebben.

– Nekem nincs szekrényem, hanem nyitott polcrendszer van a gyermekkori szobámban, ahol ismét lakom. Szeretek kényelmesen öltözködni, azonban az elegánsan csinos szettekért is rajongok, de sosem öltözöm túl. Nagyon sok nadrágom van, főleg farmer és elegáns fekete, amelyeket általában ingekkel és angol stílusú pulóverekkel kombinálok – kezdte Zsófi, akinek minden alkalomra megvan a kedvenc összeállítása.

– Nyáron például imádom a szaggatott farmert tornacipővel, itthon melegítőben vagyok. Persze van olyan alkalom, amikor csinosan öltözöm. Ilyenkor többnyire kicsit konzervatívabb, nem túl kivágott ruhákat veszek fel, ugyanis már jobban szeretem a fekete, szolidan díszített vagy a csipkés ruhákat. Régebben bátrabban öltözködtem, szívesen viseltem mélyen dekoltált, kihívó darabokat, de most már az egyszerűbb, letisztult stílust képviselem. Gyakran hordok harisnyát shorttal, szoknyát színes felsővel vagy blúzzal, de a fehér ing is örök kedvenc. A cipők terén pedig fontos számomra a kényelem, ezért imádom a lapos talpút és a bakancsokat.  De van olyan cipőm is, ami sok szép emléket őríz. Persze rengeteg nőies darabom is van, hiszen szeretek csinosan öltözködni. A kedvencem a homokszínű velúr szandálom – mutatta Zsófi, aki mostanában többnyire lovas ruhát hord.

– Minden napom a lovaglásról szól, úgyhogy a legtöbbet lovasruhákban járok. Azokat a nadrágokat szeretem, amelyek a fenekén és a lábrészén bőrből vannak, hogy tapadjon a nyereghez. Szerintem a lovas-ruházat hihetetlenül elegáns.

  • Kiss Tímea
  • Forrás: blikk.hu

Képgaléria: Szabó Zsófi és a lovak barátsága

/album/kepgaleria-szabo-zsofi-es-a-lovak-baratsaga/a6-o-szabo-zsofi-1kapott-blikk-allo-jpg/ /album/kepgaleria-szabo-zsofi-es-a-lovak-baratsaga/a10-o-szabozsofi1-vv-jpg/ /album/kepgaleria-szabo-zsofi-es-a-lovak-baratsaga/a10-o-szabozsofi2-vv-jpg/ /album/kepgaleria-szabo-zsofi-es-a-lovak-baratsaga/a48559-szabo-08-jpg/ /album/kepgaleria-szabo-zsofi-es-a-lovak-baratsaga/a9945191-cea0-4f48-81a8-72a1f8ee293a-jpg/ /album/kepgaleria-szabo-zsofi-es-a-lovak-baratsaga/c006b97f-74c6-41c4-9b54-7b30bbeda4e3-350-350-jpg/ /album/kepgaleria-szabo-zsofi-es-a-lovak-baratsaga/szabo-zsofi-jpg1/ /album/kepgaleria-szabo-zsofi-es-a-lovak-baratsaga/szabo-zsofi2-jpg1/