Lótenyésztés

2013.12.10 11:58

Mócsy László-Mócsy János: LÓTENYÉSZTÉS című könyve 1921-ben látott napvilágot. Az ábrákkal, rajzokkal és fotókkal illusztrált kötet eredeti célja a korabeli magyar gazdaság szereplőinek kiszolgálása volt. 

A testvérpáros kötete a tudományos eszmefuttatások helyett a mindennapi gyakorlatban jól hasznosítható, valóban fontos tudnivalókkal segíti olvasóit a könyvecske. A 130 oldalas zsebkönyv méretű kötet nagy siker volt megszületésekor, ám száz év múltán is hasznosan forgatható, érdekes olvasmány. 

A benne foglalt legfontosabb ismeretek nem évültek el, sok tekintetben még hangsúlyosabbak is lettek. Ami benne mára elavult, az sem haszontalan, hiszen bővíti ismereteinket, növeli a könyv szakmai-történeti értékét: lapozgatásával az olvasó történelmi távlatból végezhet szakmai összehasonlítást.

A könyvecske tíz esztendje megjelent reprint kiadása is siker volt, s arra érdemes, hogy újra a boltok polcaira kerülhessen.

ISBN 963 85847 0 X. Méret: B/6. Terjedelem: 128 oldal. Kivitel: puha fedél, fóliázva, ragasztó kötés. Illusztráció: bőséges képanyag: 56 szövegrajzzal.

Ára: 1980 Ft

Vissza