Lovas történetek

2013.12.21 15:58

A lovas évkönyv külön kiadása Lovas történetek címmel 2010 tavaszán látott napvilágot. A kötet lovas témájú írások sokaságával várja olvasóit. Az esetenként elképzelt, sokszor azonban valós személyekhez, lovakhoz és eseményekhez kapcsolódó, mintegy száz sztori hasznos és szórakoztató olvasmányt kínál.

A minden esetben a lovak köré fonódó történetek mesélői, szereplői a lovas élet egykori vagy ma is aktív résztvevői, ismert és háttérben munkálkodó szakemberek, irodalmi személyiségek, valamint népszerű arcok, vagy pusztán a lovak és a lovaglás szerelmesei. Az olykor megható és megkapó történetek közé sok-sok vidám sztori vegyül és természetesen a tanulságos mesék, klasszikus anekdoták sem hiányozhatnak a kötetből. 

A válogatás fő jellegzetessége a sokszínűség. A lovas szakirodalom kiadásának vonzásában két évtized alatt összegyűlt lovas történetek adják a kiadvány alapját.

ISSN 1416-3781. Méret: A/5. Terjedelem: 144 oldal. Kivitel: puha fedél, fóliázva, ragasztó kötés. Illusztráció: bőséges fotó és egyéb képanyag.

Ára: 1280 Ft.

Vissza