Trokán Anna életét megváltoztatta a lovaglás + VIDEO ÉS KÉPGALÉRIA

2015.10.30 17:12

Trokán Anna 5 éves lova, Fecske, Budakeszin lakik. A színésznő azt mondja, hosszú éveket töltött úgy lovaglással, hogy azt hitte ért hozzá. Később elkezdett foglalkozni az erőszakmentes ló kiképzéssel, ami alapvetően megváltoztatta, ő maga is hallgatagabb lett >>>

Vissza

Trokán Anna 5 éves lova, Fecske, Budakeszin lakik. A színésznő azt mondja, hosszú éveket töltött úgy lovaglással, hogy azt hitte ért hozzá. Később elkezdett foglalkozni az erőszakmentes ló kiképzéssel, ami alapvetően megváltoztatta, ő maga is hallgatagabb lett.

„Olyanok mint egy tükör, tehát amit te hozol, azt kapod vissza tőle – ha nem is érted, később megérted, hogy aznap miért nem működött valami, és mindig kiderül, hogy belőled indult ki. Az energiáikkal, a testhelyzetükkel kommunikálnak. Nagyon el kell felejteni az emberi egót. Az egyik legnagyobb probléma, hogy az embernek ha nem sikerül, akkor türelmetlen, ideges lesz, a ló ezt érzi és nem csinálja, az ember ezért haragszik, hogy miért nem csinálja – ez egy ilyen ördögi kör, és nagyon könnyű elbukni rajta. Nekünk nagy az egónk, nekik meg nincs, ők nem manipulatívak" – mondta Trokán Anna a lovakkal kapcsolatban a Sztárportéban.

A fiatal színésznő azt is elárulta, hogy komoly fordulóponthoz érkezett a munkájában, ugyanis 5 év után otthagyta a Veszprémi Petőfi Színházat, ahol állandó tag volt a társulatban. Most szabadúszként egyengeti karrierjét, így hamarosan a Nemzeti Színházban, majd Nyíregyházán láthatjuk egy-egy színházi darabban.

  • Forrás: starity.hu

Trokán Anna a Bugaci ménesben találta meg lovát

A Veszprémi Petőfi Színház színművésze már első látásra beleszeretett Bugacpusztán az ötéves sárga Fecske nevű lóba.

Fecskét Fekete Bence képezte ki, aki az ezévi Nemzeti Vágtán lépett fel utoljára ezzel a lovával. Bence az ország egyik legfiatalabb csikósa, édesapja a Bugaci ménes vezetője. Fecske kitűnően képzett, jó tulajdonságokkal rendelkező, barátságos ló. A ló és új lovasa további kiképzést kapnak Lezsák Levente lovas kaszkadőr Csabdiban lévő lovas bázisán.

Fekete Bence Fecskével

(Még több fotó a lenti képgalériában)

  • Forrás: facebook.com/BugaciMenes

Képgaléria: Trokán Anna életét megváltoztatta a lovaglás

/album/kepgaleria-trokan-anna-eletet-megvaltoztatta-a-lovaglas-video/fekete-bence6-jpg/ /album/kepgaleria-trokan-anna-eletet-megvaltoztatta-a-lovaglas-video/fecske1-jpg/ /album/kepgaleria-trokan-anna-eletet-megvaltoztatta-a-lovaglas-video/fecske2-jpg1/ /album/kepgaleria-trokan-anna-eletet-megvaltoztatta-a-lovaglas-video/fecske3-jpg1/ /album/kepgaleria-trokan-anna-eletet-megvaltoztatta-a-lovaglas-video/fekete-bence-jpg/ /album/kepgaleria-trokan-anna-eletet-megvaltoztatta-a-lovaglas-video/fekete-bence1-jpg/ /album/kepgaleria-trokan-anna-eletet-megvaltoztatta-a-lovaglas-video/fekete-bence2-jpg/ /album/kepgaleria-trokan-anna-eletet-megvaltoztatta-a-lovaglas-video/fekete-bence3-jpg/ /album/kepgaleria-trokan-anna-eletet-megvaltoztatta-a-lovaglas-video/fekete-bence4-jpg/ /album/kepgaleria-trokan-anna-eletet-megvaltoztatta-a-lovaglas-video/fekete-bence5-jpg/