Játékos vetélkedő lovasiskoláknak, lókedvelőknek

2018.07.19 14:18

"Nyergelj! Fordulj!" címmel játékos sportvetélkedő indul lovasiskolák, lovas klubok és lovas közösségek részére országszerte! A rendezvény célja minél több emberrel megismertetni és kapcsolatba hozni a lovat >>>

Vissza
A játékos szabadidős sportvetélkedő egy országos hatáskörű rendezvény sorozat, melynek állomásain mindenki nemtől, kortól és lovas tudástól függetlenül tud részt venni. Elsődleges cél a lovaglás és a lovassport népszerűsítése.
A szervezők fontosnak tartják, hogy a lovasiskolák között jó kapcsolat és a fiatalok közötti sportbarátságok alakuljanak ki.
 
A lovak és a lovassport közelebb hozzák az embereket, ezért a rendezők arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy az egészséges és mozgásában korlátozott emberek között a rendezvénysorozat alkalmával új, mély kapcsolatok alakulhassanak ki.
A mozgás örömét, a lovaglás felszabadító élményét a legjobb játékos formában bemutatni azok számára, akik keveset tudnak a ló és az ember több ezer éves kapcsolatáról. Azonban azok is megtalálják a szórakoztató versenyek között a kihívást, akik már komolyabb lovas tapasztalattal rendelkeznek.
 
A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosított, annak érdekében, hogy sikeresen képviseljék közösségüket a vetélkedőn.
 
A jó társaság, az izgalmas játékok és felejthetetlennek ígérkező közösségi élmény a legfontosabb, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mint minden versenynek ennek is lesz győztese, és nem is akármilyen díjért lehet nyeregbe szállni.
A FŐDÍJ EGY ALUMÍNIUM TRÉNING AKADÁLYPARK.
 
Amatőr lovasoktól a profikig, 7 évestől a 77 évesig mindenki nevezhet. A játék megyei selejtezői augusztus végén kezdődnek. Az országos döntő 2019 áprilisában lesz megtartva.
 
A rendezvény részletes dokumentációját, a versenykiírást, a játékok és szabályok pontos leírását innen töltheti le:
 
  • Forrás: magyarmezogazdasag.hu