Visszatért a nyeregbe és a színpadra balesete után Sasvári Sándor + VIDEÓ

2018.02.05 23:07

Sasvári Sándort nem tántorította el a lovas balesete, újra nyeregbe szállt és színpadra lépett >>>

Vissza
Ahogy már korábban beszámoltunk róla, Sasvári Sándort súlyos lovas baleset érte január 7-én. A színésznek eltört az arccsontja, hetekig drótok tartották az állkapcsát.
Apolló névre hallgató lovával történt balesete azonban a sztárt egyáltalán nem tántorította el attól, hogy újra nyeregbe üljön. A szerencsétlenség óta még egy hónap sem telt, de már újra lovagol a színész.
 
- Egészséges vagyok, készen állok arra, hogy visszatérjek a színpadra - jelentette ki élő facebookos videójába, majd hozzátette:
- Persze nem az Apolló hátán ülök, hanem Szaturn hátán...
 
A teljes bejelentkezést ide vagy az alábbi képre kattintva tekinthet meg videón:
 
A Madách Színházban az Anna Karenina musical 100. előadásán Sasvári Sándor egy pár perc erejéig ismét színpadra lépett.
 
A Jászai Mari- és többszörös EmeRTon-díjas színész januári súlyos lovasbalesete után sérült arccsontját több műtéttel sikerült helyreállítani. A musicalben karakterének van egy rövidebb jelenete, amelyben pár sort énekelnie kell és az aznapi szereposztásban játszó Zöld Csaba helyett a színpad hátsó részén Sasvári jelent meg a sötétben, ám a közönség csak pár perccel később észlelte, hogy kedvencük lépett színpadra.
A szám végén természetesen óriási vastapssal köszöntötték a nézők Sasvári Sándort, aki elárulta, mielőbb szeretne visszatérni főszerepeiben a színházba.